Roba Oficial

Aconsegueix els productes i vesteix els nostres color
Benvolgudes famílies, jugadors i jugadores.

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos el canvi de proveïdor de la roba del club. A partir d’aquesta temporada 2018-19, el club ha arribat a un acord amb l’empresa PLAY 2015 d’ Esplugues de Llobregat, per tal que siguin els proveïdors de la roba oficial del club.

Al mateix temps reactivarem, la part de botiga “on-line” en el WEB del club www.molins99.com. Allí trobareu les imatges de la roba, els preus unitaris i el formulari de comandes; així com una sèrie de instruccions de com fer la comanda i els pagaments  de la mateixa.

PLAY 2015 no te botiga física, així que de moment el sistema de comades serà complimentant el formulari que hi ha en el web i fent el pagament per transferència al núm. de compte indicat.

Properament esperem poder oferir la possibilitat de comprar la roba també on-line, en un apartat de la seva botiga electrònica dedicada al CFS MOLINS 99.

Us recordem que aquest any el club us ha donat sense cap cost, la Samarreta de competició (mod. 20è aniversari), i 2 samarretes vermelles d’entrenament.

Aprofitem per recordar que la roba que es obligatori tenir i fer servir es la de la llista següent:
  1. SAMARRETA DE COMPETICIÓ 20è ANIVERSARI
  2. PANTALÓ CURT (mod. Joma Nobel)  (Blanc per jugadors i Negre reforçats per porters)
  3. MITJONS (mod. Joma Nobel)  (Blanc per jugadors i Negre per porters)
  4. PANTALONS LLARGS NEGRES (mod. Joma Nilo.)
  5. DESUADORA BLAU ROYAL (mod. Joma Faraón)
  6. SAMARRETA DE SEGONA EQUIPACIÓ GROGUES (mod. Joma Combi)
  7. SAMARRETES D’ENTRENAMENT VERMELLES (mod. Acqua)
Recordem que aquest any els porters de tots els equips vestiran de color negre, mitjons, pantalons i samarreta. La resta de jugadors, portaran samarreta blava, pantaló i mitjons blancs.

Recomanem que de cara als mesos d’hivern, equipeu al vostres fills i filles amb roba d’entrenament adequada, com ara les samarretes, els pantalons curts negres i sobre tot la dessuadora d’entrenament de color gris.

La Junta Directiva

Molins de Rei, Agost de 2018

DESCARREGAR FORMULARI DE COMANDES (Descarregar i després omplir)